Je herkent het vast. Een aantal keren per jaar heeft je verkoopteam weer even een extra prikkel nodig. Een prikkel om er weer stevig en goed gemotiveerd tegenaan te kunnen gaan. Aan het begin van het nieuwe jaar, na de zomervakantie of net voor het laatste kwartaal om een goede eindsprint in te kunnen zetten.

Hoe zorg je er nu voor dat jouw team goed gemotiveerd en geprepareerd aan de slag gaat? Hoe zorg je voor die extra prikkel zodat ze net een stapje harder lopen, net een tikkeltje scherper zijn?

Organiseer een Sambal! dag voor je verkoopteam

Wil jij jouw team goed uit de startblokken laten vertrekken, dan is een Sambal! (sales met ballen) dag echt iets voor jou en je team. Een dag met extra pit en prikkels waarbij je jezelf en elkaar op scherp zet. Deels door training deels door teambuilding.

Hoe ziet een Sambal! dag eruit?

Om je een idee te geven hoe een Sambal! dag eruit kan zien, hebben we een voorbeeldprogramma opgesteld. Een programma waarbij een mix van training en teambuilding wordt ingezet en waarbij motivatie en plezier voorop staan.

Het Sambal! voorbeeldprogramma

8.30 Inloop deelnemers
9.00 Start Sambal! training
10.30 Pauze
10.45 Vervolg Sambal! training
12.15 Samen lunch klaarmaken
13.30 Afronding Sambal! training
14.45 Pauze
15.00 Start tourrit
17.00 Afsluitende Spicy BBQ

Het Sambal! programma bestaat uit de gebruikelijke inloop en pauzes en een aantal speciale training en teambuilding activiteiten.

Sambal! training

Tijdens de Sambal! training worden alle deelnemers flink geprikkeld. Benodigde kennis en vaardigheden worden aangescherpt en daar waar nodig bijgeschaafd zodat iedereen met de juiste focus en mindset aan de slag gaat. De trainer die de training verzorgt, heet Duco Scholtanus. Deze zeer ervaren en enthousiaste trainer weet precies hoe je een team weer op scherp zet!

Eigen training en trainer?

Heb je zelf al een trainingsprogramma en een vaste trainer, dan kan je ook alleen gebruik maken van onze unieke locatie en de teambuilding activiteiten. Bij ons staan onze gasten en hun wensen centraal en daar passen wij graag ons programma op aan.

Teambuilding activiteiten

Om het teamgevoel te versterken zijn er een tweetal teamactiviteiten ingebouwd. De eerste daarvan is samen de lunch klaarmaken.

In plaats van de traditionele wandeling langs het buffet, maken de deelnemers samen hun lunch klaar. Op onze trainingslocatie c.q. teambuildinglocatie is een ruime keuken aanwezig waar de deelnemers met elkaar aan de slag gaan om samen een heerlijke lunch klaar te maken.

De tweede teambuildingactiviteit is een tourrit. Samen met collega’s de juiste route zien te vinden en de puzzel oplossen. Per solex of Deux Chevaux.

Ter afsluiting is er een BBQ waar alle deelnemers onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar de dag nog even kunnen doornemen.

Unieke locatie voor Sambal! dag

Voor een succesvolle Sambal! dag is de balans tussen trainen, motiveren en ontspannen van groot belang. De locatie speelt hierbij een belangrijke rol. Rust, ruimte en privacy om volledig gefocust met het team aan de slag te kunnen gaan.

De Eek is dé unieke locatie die volledig en exclusief voor jouw team ter beschikking staat. Met goede trainingsfaciliteiten en volop ruimte om even te ontspannen. In een relaxte zitruimte of lekker buiten op het terras. Met een grote open keuken waar je als team de lunch kunt klaarmaken of even kunt hangen met een bakje koffie.

We nodigen je van harte uit om eens kennis te komen maken. Het is wel handig om vooraf even een afspraak te maken, dan weet je zeker dat je in alle rust onze locatie kan bekijken.

Share This