Regelmatig krijgen we van onze gasten te horen wat een unieke locatie wij toch hebben. Een mooi compliment waar we erg blij mee zijn. Wij vertellen u dan ook graag iets meer over De Eek. Want wat maakt onze locatie dan zo bijzonder?

 

Landelijk gelegen en toch goed bereikbaar

Om te beginnen ligt De Eek in de Achterhoek, in het buitengebied van Steenderen. Midden in de natuur en omgeven door weilanden, fruittelers, agrarische en ambachtelijke bedrijven met de mooiste streekproducten. U geniet bij ons van alle rust en ruimte. En met een snelweg op 10 minuten rijden, is onze locatie ook nog eens goed bereikbaar.

 

Unieke ruimte voor vergaderen, brainstormen en trainen

Voor vergaderingen, brainstorm- of heisessies en trainingen bieden wij onze gasten een ruime “woonkamer” aan. Deze grote L-vormige ruimte straalt de sfeer en huiselijkheid van een woonkamer uit waardoor er snel een ontspannen sfeer binnen de groep ontstaat. De open keuken die direct aan de “woonkamer” grenst, maakt het mogelijk om samen een lunch of diner voor te bereiden. Een mooie vorm van teambuilding. Vanzelfsprekend verzorgen wij met veel plezier de lunch of het diner wanneer u dat liever heeft.

“We hebben erg genoten van ons verblijf in De Eek op 14-15 sept jl. De heerlijke, ruime woonkamer met veel daglicht en openslaande deuren, is een prima werkruimte waar we zakelijk serieus én sociaal ontspannen prima hebben gecombineerd. Zeer gastvrije ontvangst die op een prettige manier aanwezig is. Prima catering en goede faciliteiten. Een fijn ‘huis’ voor zakelijk vergaderen en familiair samenzijn.”

 

Helmuth Stoop
Managementteam Twynstra Gudde Overheid en Organisatie bv 

Exclusieve beschikking over onze unieke locatie

Naast alle rust en ruimte verhuren wij onze locatie altijd exclusief aan één groep gasten. Door deze volledige privacy kunt u ongestoord vergaderen, brainstormen of aan uw team werken. Én over alle faciliteiten beschikken zonder dat u deze met andere gasten hoeft te delen.

Voor gasten die langer dan een dag op onze locatie verblijven of van ver moeten komen, heeft De Eek diverse slaapkamers beschikbaar en wordt er ’s ochtends voor een heerlijk ontbijt gezorgd. 

Meerdere terrassen en een grote tuin

Naast een half overdekte patio, beschikt onze locatie over meerdere terrassen en een grote tuin. Ideaal wanneer u heerlijk buiten wilt overleggen of gewoon even de benen wilt strekken. Wij weten van onze gasten dat deze vrijheid de effectiviteit van vergaderingen, brainstormsessies en trainingen sterk verbeterd.

Vergaderen in de buitenlucht - vergaderlocatieachterhoek    

Alle ruimte voor teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes

De ruimte rondom De Eek biedt diverse mogelijkheden voor het organiseren van teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes. Zo organiseren we regelmatig voor onze gasten activiteiten zoals schapen drijven, highland games, toertochten met authentieke Deux Chevaux (eendjes) of paardenmennen. En dat alles afsluitend met een heerlijke maaltijd in buffet-, bbq-vorm of wat u maar wenst.

   

“Deze groepsaccomodatie ligt perfect in dit landschap. De boerderij is van écht alle gemakken voorzien en bijzonder gezellig. De haard binnen en buiten zijn een aangename toevoeging. De slaapindeling biedt mogelijkheden en de bedden zijn van goede kwaliteit. Onze teambuilding activiteiten vonden plaats in november. Het was voor ons noodzakelijk dat we diverse plekken tot onze beschikking hadden om die activiteiten te kunnen doen. De Eek is daarvoor uitermate geschikt. De gastvrijheid en flexibiliteit van Helga en Helmig is ultiem verzorgd.”

 

Tip: schapen drijven is op deze locatie een aanrader!

 

Stephanie Hoogeveen
Initial training instructeur, Luchtverkeersleiding Nederland

Kennismaken met De Eek

Bent u net als onze gasten ook enthousiast geworden over onze unieke locatie, dan nodigen wij u van harte uit om een keer bij ons te komen kijken. Maak van tevoren wel even een afspraak, dan storen wij onze gasten niet en hebben wij alle tijd voor u!

 

Share This