Op een bijzondere locatie werken aan teambuilding

Op een bijzondere locatie werken aan teambuilding

Werken aan teambuilding in de Achterhoek

Ontdek de mogelijkheden van De Eek

_____________

Natuurrijke omgeving

Een unieke locatie midden in de natuur

Groepsactiviteiten

In samenwerking met onze partners bieden wij diverse activiteiten aan

Overnachten

Overnachten in onze luxe slaapkamers

Wij ontzorgen

Ervaar onze service en gastvrijheid

Originele teambuilding activiteiten bij De Eek in de Achterhoek

De Eek biedt diverse mogelijkheden op gebied van teambuilding. Of u nu binnen of buiten één of meerdere activiteiten wilt ondernemen, er is van alles mogelijk. Bij teambuilding draait alles om het versterken van de samenwerking, maar de activiteiten zijn pas echt geslaagd als het team met plezier terugkijkt op de dag.

Voor de organisatie van activiteiten en catering werken wij samen met partners in onze omgeving. Wij gaan graag met u in gesprek om alle wensen in kaart te brengen en stellen u voor aan onze partners. Samen kunnen we er een geslaagde dag van maken!

 

De top 5 teambuilding activiteiten bij De Eek

 1. Schapen drijven
 2. Paardencoaching
 3. Skelterrace
 4. Puzzelrit in een oude eend
 5. Didgeridoo

Indoor en outdoor teambuilding activiteiten

Voor indoor teambuilding activiteiten bieden we diverse ruimtes aan. Zo kan de woonkamer een prettige plek zijn in een ontspannen setting dingen te ondernemen. Bij mooi weer biedt de riante tuin met boomgaard en de semi-overdekte binnenplaats ruimte voor diverse activiteiten.

Uiteraard zijn er ook vele outdoor teambuilding activiteiten mogelijk. Denk aan schapen drijven, paardencoaching of een tour door de omgeving.

Eten, drinken en overnachten

Tussen de activiteiten door is het tijd voor de nodige ontspanning. Laat u verrassen door een uitgebreide lunch, barbecue of foodtruck. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u gezellig napraten.

Na een geslaagde dag naar huis rijden is niet nodig. De Eek beschikt over 7 luxe slaapkamers voor in totaal 20 gasten. Uiteraard zorgen wij dat er de volgende dag een heerlijk ontbijt voor u klaarstaat.

Meer informatie of vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij nemen graag uw wensen door om een passende en vrijblijvende offerte voor u samen te stellen.

Hartelijk dank voor het faciliteren van onze teamdag. We hebben de tweede zaterdag in januari mogen genieten van jullie gastvrijheid in de geweldig smaakvol gerenoveerde boerderij. Dat we voor het programma zowel op de Deel als in het hoofdgebouw terecht konden was ideaal voor ons.

De huisgemaakte lunch is echt een aanrader en voor de BBQ hebben we de lokale Keurslager op jullie advies in de arm genomen. Op deze wijze, door de combinatie van zelfverzorging en jullie onopvallende hand- en spandiensten, hebben wij ons volledig op ons team kunnen focussen.

De Eek is een aanrader voor kleine- /middelgrote groepen die comfortabel en landelijk willen samenwerken.

Complimenten Helmig en Helga voor dit concept en de geboden flexibiliteit. Veel succes.

Marco ter Horst

Linehaul Manager, TNT Express

Volledig verzorgd

Zo hoeft u nergens aan te denken en kunt u zich volledig richten op uw eigen activiteiten

_____________

Eten & Drinken

Zowel zelfservice als volledige verzorging mogelijk.

Exclusieve verhuur

Optimale privacy tijdens uw verblijf.

Samen actief

Vele mogelijkheden voor activiteiten binnen en buiten.

Maak kennis met De Eek

Beelden zeggen meer dan woorden

_____________

Zo werkt het bij ons

Een, twee, drie

_____________

Kennis maken

Wij nodigen u graag uit om onze teambuildinglocatie te komen bekijken. We leiden u rond en vertellen u meer over de diverse mogelijkheden op en rondom onze locatie.

Voorbereiden

U geeft uw wensen aan en wij bereiden alles voor. Wilt u zelf met uw mensen de lunch of diner klaar maken, dat kan ook en erg goed voor de teambuilding!

Succesvol teambuilden

Onze teambuildinglocatie staat volledig tot uw beschikking. Zo kunt u in alle rust met uw team aan de slag en zorgen wij ervoor dat alles soepel verloopt.

Succesvolle teambuilding activiteiten

Heeft u andere ideeën, vraag het ons gerust

_____________

Schapendrijven

Op ons eigen terrein gaat u met de schapen aan het werk. Na een demonstratie met de honden is het uw beurt. Een prima gelegenheid om de ‘teamspirit’ binnen een team te versterken en een onvergetelijke ervaring!

Het schapendrijven sluit goed aan bij de persoonlijkheidsanalyse DISC (Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus) die inzicht geeft in persoonlijkheid en communicatiestijlen. Uitgangspunt hierbij is dat niemand iets hoeft af te leren, maar dat juist tips en tools worden aangereikt om het gedragsrepertoire uit te breiden en te verstevigen! DISC levert, in combinatie met de ludieke teambuilding en leiderschapsworkshop schapendrijven of hondenspiegelen, een schat aan informatie op die vertaald wordt naar het ontwikkelen van gedrag en communicatie.

Honden spiegelen

Honden spiegelen is een bijzondere activiteit waarbij u de kans krijgt om, via het gedrag dat u oproept bij een hond, een heldere kijk te krijgen op uw eigen gedrag. Wilt u op een buitengewoon originele manier inzicht krijgen in uw persoonlijke effectiviteit ? Of wilt u uw relaties een buitengewoon bijzondere belevenis aanbieden? Of wilt u een heerlijk ontspannen uitje met uw collega’s in de buitenlucht? Kijk dan eens onder goede en vooral professionele begeleiding in de Hondenspiegel!

Roofvogels

Onder begeleiding van topvalkeniers gaat u aan het werk met verschillende roofvogels. Thema’s die aan de orde zullen komen zijn: communicatie, samenwerken, leiding geven, creativiteit, inventiviteit en inschattingsvermogen.

Klankschalen en Didgeridoos

Het doel van deze bijzondere groepsactiviteit is om deelnemers op een ontspannen manier tot elkaar te laten komen. Door middel van en unieke beleving zal de onderlinge verbondenheid aan den lijve gevoeld worden.

Paardenmennen

Onder leiding van topkoetsiers worden tweespan paarden of meerdere aanspanningen ingezet als reflectie- en teambuildingsinstrument. Het span paarden fungeert daarbij als spiegel en indicator van het innerlijk van elke deelnemer en de kwaliteit van samenwerken van het team. Door de interactie met koetsiers en paarden ontstaan nieuwe inzichten over uzelf en het team.

Paardencoaching

Het paard reflecteert perfect het menselijk gedrag en kan op deze manier confronterend en direct behulpzaam zijn. Personal coaching, zelfmanagement, zelfkennis en zelfontwikkeling om hierdoor beter op het werk of in een team te kunnen functioneren. Paardencoaching wordt ook ingezet bij persoonlijke ontwikkelingstrajecten en teamdevelopment processen.

Actief in de omgeving

Naast bovenstaande op onze eigen locatie bieden wij in samenwerking met een aantal partners activiteiten in de omgeving. Onderstaand een aantal voorbeelden van wat er zoal mogelijk is.

 • De omgeving verkennen per Solex, Tuk Tuk, Tandemfiets, Swing of fiets. Op onze locatie zijn 20 fietsen aanwezig
 • Rondrit per deux chevaux met de Duckstoer eendjes
 • Even in beweging tijdens een potje voetbal, volleybal, basketbal of tafeltennis op eigen terrein
 • Rondje Klootschieten, in de directe omgeving van De Eek
 • Favoriet onder jong en oud: skelterrace
 • Een lekkere wandeling rond de Eek, langs de IJssel of door het historische stadje Bronkhorst
 • Forellen vissen bij Forellenvijver Breukink

Excursies met een verhaal

Wilt u ook een unieke locatie voor uw teambuilding event?