Dé unieke locatie voor vergaderen,

brainstormen, trainen en teambuilding

Dé unieke locatie voor vergaderen, brainstormen, trainen en teambuilding

Inspirerend, uitdagend en verbindend

Voor bedrijven en non-profit organisaties

_____________

Unieke locatie

Op een unieke locatie in de Achterhoek lekker met uw team aan de slag. Samen, actief, buiten of binnen het kan allemaal.

Parkeren

Onze teambuildinglocatie biedt een ruime parkeergelegenheid die u kosteloos kunt gebruiken.

Eten & drinken

Samen BBQ-en of koken? Dat kan met een eigen keuken tot uw beschikking. Wilt u dat wij alles regelen, dat kan natuurlijk ook!

Overnachten

Op onze teambuildinglocatie kunt u ook overnachten. Handig bij een meerdaags event of wanneer teamleden van ver moeten komen.

Hartelijk dank voor het faciliteren van onze teamdag voor de aftrap van 2015. We hebben de tweede zaterdag in januari mogen genieten van jullie gastvrijheid in de geweldig smaakvol gerenoveerde boerderij. Dat we voor het programma zowel op de Deel als in het hoofdgebouw terecht konden was ideaal voor ons.

De huisgemaakte lunch is echt een aanrader en voor de BBQ hebben we de lokale Keurslager op jullie advies in de arm genomen. Op deze wijze, door de combinatie van zelfverzorging en jullie onopvallende hand- en spandiensten, hebben wij ons volledig op ons team kunnen focussen.

De Eek is een aanrader voor kleine- /middelgrote groepen die comfortabel en landelijk willen samenwerken.

Complimenten Helmig en Helga voor dit concept en de geboden flexibiliteit. Veel succes.

Marco ter Horst

Linehaul Manager, TNT Express

Volledig verzorgd

Zo hoeft u nergens aan te denken en kunt u zich volledig richten op uw eigen activiteiten

_____________

Eten & drinken

U geeft aan hoe u het wilt hebben en wij regelen de rest. Zelf uw lunch of diner klaar maken, kan ook. Een eigen keuken staat tot uw beschikking.

Tijd en ruimte

Onze unieke locatie staat volledig tot uw beschikking. Zo heeft u alle rust en ruimte om te doen waarvoor u komt.

Lekker actief

Onze teambuildinglocatie biedt vele mogelijkheden. Lekker actief in de buitenlucht en afsluiten met een bbq of buffet bij de vuurkorf. U zegt het maar.

Maak kennis met De Eek

Beelden zeggen meer dan woorden

_____________

Zo werkt het bij ons

Een, twee, drie

_____________

Kennis maken

Wij nodigen u graag uit om onze teambuildinglocatie te komen bekijken. We leiden u rond en vertellen u meer over de diverse mogelijkheden op en rondom onze locatie.

Voorbereiden

U geeft uw wensen aan en wij bereiden alles voor. Wilt u zelf met uw mensen de lunch of diner klaar maken, dat kan ook en erg goed voor de teambuilding!

Succesvol teambuilden

Onze teambuildinglocatie staat volledig tot uw beschikking. Zo kunt u in alle rust met uw team aan de slag en zorgen wij ervoor dat alles soepel verloopt.

Succesvolle teambuilding activiteiten

Heeft u andere ideeën, vraag het ons gerust

_____________

Schapendrijven

Op ons eigen terrein gaat u met de schapen aan het werk. Na een demonstratie met de honden is het uw beurt. Een prima gelegenheid om de ‘teamspirit’ binnen een team te versterken en een onvergetelijke ervaring!

Het schapendrijven sluit goed aan bij de persoonlijkheidsanalyse DISC (Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus) die inzicht geeft in persoonlijkheid en communicatiestijlen. Uitgangspunt hierbij is dat niemand iets hoeft af te leren, maar dat juist tips en tools worden aangereikt om het gedragsrepertoire uit te breiden en te verstevigen! DISC levert, in combinatie met de ludieke teambuilding en leiderschapsworkshop schapendrijven of hondenspiegelen, een schat aan informatie op die vertaald wordt naar het ontwikkelen van gedrag en communicatie.

Honden spiegelen

Honden spiegelen is een bijzondere activiteit waarbij u de kans krijgt om, via het gedrag dat u oproept bij een hond, een heldere kijk te krijgen op uw eigen gedrag. Wilt u op een buitengewoon originele manier inzicht krijgen in uw persoonlijke effectiviteit ? Of wilt u uw relaties een buitengewoon bijzondere belevenis aanbieden? Of wilt u een heerlijk ontspannen uitje met uw collega’s in de buitenlucht? Kijk dan eens onder goede en vooral professionele begeleiding in de Hondenspiegel!

Roofvogels

Onder begeleiding van topvalkeniers gaat u aan het werk met verschillende roofvogels. Thema’s die aan de orde zullen komen zijn: communicatie, samenwerken, leiding geven, creativiteit, inventiviteit en inschattingsvermogen.

Klankschalen en Didgeridoos

Het doel van deze bijzondere groepsactiviteit is om deelnemers op een ontspannen manier tot elkaar te laten komen. Door middel van en unieke beleving zal de onderlinge verbondenheid aan den lijve gevoeld worden.

Paardenmennen

Onder leiding van topkoetsiers worden tweespan paarden of meerdere aanspanningen ingezet als reflectie- en teambuildingsinstrument. Het span paarden fungeert daarbij als spiegel en indicator van het innerlijk van elke deelnemer en de kwaliteit van samenwerken van het team. Door de interactie met koetsiers en paarden ontstaan nieuwe inzichten over uzelf en het team.

Paardencoaching

Het paard reflecteert perfect het menselijk gedrag en kan op deze manier confronterend en direct behulpzaam zijn. Personal coaching, zelfmanagement, zelfkennis en zelfontwikkeling om hierdoor beter op het werk of in een team te kunnen functioneren. Paardencoaching wordt ook ingezet bij persoonlijke ontwikkelingstrajecten en teamdevelopment processen.

Actief in de omgeving

Naast bovenstaande op onze eigen locatie bieden wij in samenwerking met een aantal partners activiteiten in de omgeving. Onderstaand een aantal voorbeelden van wat er zoal mogelijk is.

  • De omgeving verkennen per Solex, Tuk Tuk, Tandemfiets, Swing of fiets. Op onze locatie zijn 20 fietsen aanwezig
  • Rondrit per deux chevaux met de Duckstoer eendjes
  • Even in beweging tijdens een potje voetbal, volleybal, basketbal of tafeltennis op eigen terrein
  • Rondje Klootschieten, in de directe omgeving van De Eek
  • Favoriet onder jong en oud: skelterrace
  • Een lekkere wandeling rond de Eek, langs de IJssel of door het historische stadje Bronkhorst
  • Forellen vissen bij Forellenvijver Breukink

Excursies met een verhaal

Wilt u ook een unieke locatie voor uw teambuilding event?