Dé unieke locatie voor vergaderen,

brainstormen, trainen en teambuilding

Ervaringen van onze gasten

Tevreden gasten, daar doen we het voor

_____________

We hebben erg genoten van ons verblijf in De Eek op 14-15 sept jl. De heerlijke, ruime woonkamer met veel daglicht en openslaande deuren, is een prima werkruimte waar we zakelijk serieus én sociaal ontspannen prima hebben gecombineerd. Zeer gastvrije ontvangst die op een prettige manier aanwezig is. Prima catering en goede faciliteiten. Een fijn ‘huis’ voor zakelijk vergaderen en familiair samenzijn.
Helmuth Stoop

Managementteam Twynstra Gudde Overheid en Organisatie bv

Groepsaccommodatie De Eek in Steenderen is een uitstekende plek om met jouw team een paar dagen “op de hei” door te brengen. In alle rust kun je werken aan jouw doelen. Zowel buiten als binnen ziet het er fantastisch uit. Twee workshops georganiseerd zowel binnen als buiten. Afhankelijk van het weer kun je kiezen waar je dat doet. De faciliteiten zijn goed, niets ontbreekt er. De gastheer en -dame zijn zeer betrokken, erg klantvriendelijk. Wij hebben gekozen voor zelfverzorging. Dit werkt uitstekend om met het team nog meer samen te werken: zelf inkopen te doen, ontbijt, lunch en diner klaar maken en ook samen weer opruimen.
Edwin Vos

Divisie manager LEAN (SENS), Achmea

Een prachtige ligging, ideaal om te vergaderen, even weg van alles. Voldoende parkeergelegenheid. Mooie en frisse vergaderruimte met eigen keuken. Korte lijnen, goede en vlotte communicatie met een goede verzorging, ook voor de inwendige mens. Hartelijke dank, wij keren hier zeker terug.
André Evers

Afdelingshoofd Meten, Inspecties & Advies, Tauw BV

De Eek is een heerlijke locatie om even te ontsnappen aan de hectiek van alledag, om even stil te staan. Centraal gelegen en toch in een landelijke sfeer. Helmig en Helga maken een verblijf in De Eek echt de moeite waard, geen enkel verzoek is te gek. Ook het eten is echt een aanrader.
Bianca van Wijk

Directiesecretaresse, Menzis

Op 12 april 2016 hebben wij een training gegeven bij ‘De Eek’. Wat een top locatie! Professionaliteit én gastvrijheid op een prachtige locatie. Een locatie waar we heel graag terugkomen.
Leon Vlemmings

Directeur, Vlemmings & Van Zwan

“Deze groepsaccomodatie ligt perfect in dit landschap. De boerderij is van écht alle gemakken voorzien en bijzonder gezellig. De haard binnen en buiten zijn een aangename toevoeging. De slaapindeling biedt mogelijkheden en de bedden zijn van goede kwaliteit. Onze teambuilding activiteiten vonden plaats in november. Het was voor ons noodzakelijk dat we diverse plekken tot onze beschikking hadden om die activiteiten te kunnen doen. De Eek is daarvoor uitermate geschikt. De gastvrijheid en flexibiliteit van Helga en Helmig is ultiem verzorgd.”

Tip: schapen drijven is op deze locatie een aanrader!

Stephanie Hoogeveen

Initial training instructeur, Luchtverkeersleiding Nederland

Hartelijk dank voor het faciliteren van onze teamdag voor de aftrap van 2015. We hebben de tweede zaterdag in januari mogen genieten van jullie gastvrijheid in de geweldig smaakvol gerenoveerde boerderij. Dat we voor het programma zowel op de Deel als in het hoofdgebouw terecht konden was ideaal voor ons.

De huisgemaakte lunch is echt een aanrader en voor de BBQ hebben we de lokale Keurslager op jullie advies in de arm genomen. Op deze wijze, door de combinatie van zelfverzorging en jullie onopvallende hand- en spandiensten, hebben wij ons volledig op ons team kunnen focussen.

De Eek is een aanrader voor kleine- /middelgrote groepen die comfortabel en landelijk willen samenwerken.

Complimenten Helmig en Helga voor dit concept en de geboden flexibiliteit. Veel succes.

Marco ter Horst

Linehaul Manager, TNT Express

Met onze medewerkers hebben we 3 teamdagen op De Eek georganiseerd. De sfeer die de locatie uitstraalt heeft zeker bijgedragen aan drie mooie dagen. Helmig en Helga zijn fijne mensen om mee samen te werken, waarbij er flexibel werd omgegaan met ongeplande zaken in het programma. We gaan zeker nog een keer naar De Eek!!

Harlinda Gubler

HR manager, Friesland Campina

Wilt u ook een unieke locatie om rustig te vergaderen,

brainstormen, trainen of teambuilden?